Gratis energianalyse av boligen din

Agder fylkeskommune fornyer avtale om gratis energirådgiving gjennom Energiportalen.no Energiportalen.no er et gratis tilbud til alle for å bli mer klimavennlig, og samtidig spare penger. 

På Energiportalen.no kan du gjøre beregninger for å se hvordan du mest effektivt kan spare energi.

På Energiportalen.no kan alle analysere egen bolig og finne ut hvor energi- og miljøvennlig den er. Målsettingen med avtalen er å fremme kunnskap og bevisstgjøre innbyggerne på Agder om eget energibruk og gi råd som reduserer energibruken. Energiportalens nettbaserte løsning har vist seg å være en god måte å kommunisere energiforbruk og energitiltak på. Tilbudet er finansiert av Agder fylkeskommune og leveres i samarbeid med Kristiansand kommune og de andre kommunene i fylket.

Nå får alle innbyggere i kommunen gratis tilgang til energiportalen.no

•          Søk opp boligen din på kristiansand.energiportalen.no

Energianalyse på nett

Verktøyet Energiportalen gjør det mulig med objektiv nettbasert energianalyse av boligen din. Gå til energiportalen.no og søk opp boligen din. Du får veiledning til hvordan han skal brukes.

Bli bevisst

Portalen er et godt virkemiddel for å bevisstgjøre huseierne sin energibruk og sparepotensiale. Energiportalen gir deg blant annet svar på hvor mye du kan spare på strømregningen din ved å redusere energibruken i hjemmet ditt, og også gi tips og råd om hvordan gjøre det.

Tilbudet er en del av arbeidet til kommunen med klima og energi som skal bidra til kunnskapsbygging og tilrettelegge for at innbyggere skal kunne ta klimavennlige valg.

Kampanjen er finansiert av Agder fylkeskommune for din kommune. Energiportalen er levert av Simenergi AS

Portalen gir deg informasjon om hvilke energibesparende tiltak som er mest effektive for din bolig. Nytt av året er at lokale utøvende mestere er listet og anbefalt på Energiportalen.no. Det gjør det enklere å gjennomføre økonomiske klimatiltak, som samtidig støtter opp om lokalt næringsliv.

Du kan også lese mer om dette hos Agder fylkeskommune: Nå kan du få gratis klima- og energirådgiving

Publisert: 6. februar 2024 12:27
Oppdatert: 19. mars 2024 9:54