Kontakt

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg som har innspill, spørsmål, ris eller ros til Bærekraftig Kristiansand. Vi vet også at det skjer mye godt arbeid ute blant innbyggere og organisasjoner i Kristiansand. Vi har lyst til å dele disse gode historiene om bærekraft. Tips oss gjerne!

Formålet med Bærekraftig Kristiansand er å dele de gode historiene om ting vi får til i Kristansand, og inspirere andre til å gjøre lignende ting i sitt nærmiljø. Vi håper at du som sitter på en god historie eller vet om noen vi burde snakke med, vil tipse oss! Kanskje har det lokale idrettslaget, velforeningen eller en frivillig organisasjon gjort et godt tiltak?  Eller kanskje finnes det en lokal ildsjel som fortjener litt oppmerksomhet?

Bruk skjemaet nederst til å sende oss informasjon om en historie.  Vi tar kontakt med deg før vi publiserer historien. 

Send oss innspill, spørsmål, ris og ros

Tips oss om en god historie om bærekraft

Beskrivelse av den gode historien du vil tipse oss om
Hvor i Kristiansand fant dette sted?
Skriv inn hvem som har bidratt. F.eks. ildsjeler, organisasjoner, bedrifter osv.
Her kan du laste opp tekst, bilder, video eller powerpoint som dere ønsker å dele fra prosjektet. Bruk bilder dere har tatt selv, eller har rettigheter til. Dersom du laster opp bilder, illustrasjoner eller video, ber vi om at du opplyser oss om rettighetene til filen og hvem som er fotograf. Vi ber om at du er forsiktig med å laste opp bilder av mennesker, særlig barn. Vi vil ikke kunne bruke bilder som vi ikke kjenner rettigheter til, eller der menneskene på bildet ikke har samtykket til bruken.
Skriv her det du vet om rettigheter til filene du har lastet opp. Navn på fotograf? Er det lov til å bruke bildet/video/illustrasjon? Hvem er eventuelt avbildet?
Jeg kjenner rettighetene til filen jeg har lastet opp og har opplyst om dette.

Publisert: 18. januar 2023 9:34
Oppdatert: 9. mars 2023 9:34