Lån utstyr i sommer!

Hva med å teste en ny aktivitet i nærområdet i sommer? For eksempel kan du ta med barna på teltur, teste ut SUP-brett eller noe annet gøy. Å bruke nærområdet sitt til utflukter og aktiviteter er morsomt, tidseffektivt og veldig miljøvennlig. Låner du i tillegg utstyret er det også veldig billig! Hos BUA kan du låne utstyr gratis i en hel uke! 

Sommeren er en tid på året der mange ønsker å gjøre noe nytt og annerledes enn ellers i året. For mange betyr det turer i skog og mark, vannaktiviteter eller idrett. Det innebærer ofte mye utstyr som er både dyrt og krever lagringsplass. Det kan også være at aktiviteten ikke falt helt i smak, og da er det kjedelig å ha boden full av utstyr man ikke får brukt. BUA er en utlånsordning der du kan låne utstyr gratis i en uke. Det gir deg mulighet til å teste nye ting og få en innholdsrik sommerferie helt gratis! 

Hva med å prøve enhjulssykkel, skateboard, eller snorkling? Ta med ungene på sykkeltur med sykkelvogn? Sette opp volleyballnett, stigegolf eller frisbeekorg i hagen? Du kan også låne både telt, fjellsko, sovepose og liggeunderlag til overnattingstur i skogen eller på fjellet! 

Dette lover godt for en innholdsrik og spennende sommer i nærmiljøet! 

Her kan du se mer utstyr fra BUA Kristiansand

 

BUA

BUA står for Barn-Unge-Aktivitet og er en ideell organisasjon som jobber for å gjøre det enklere for spesielt barn og unge å låne utstyr til fysisk aktivitet, som sport, lek og friluftsliv. BUA fungerer som et «utstyrsbibliotek» hvor både store og små kan låne utstyr helt gratis i én uke. BUA er først og fremst beregnet på barn og unge, men alle som har bostedsadresse i Norge og norsk mobilnummer, kan låne utstyr. Utstyret kan som hovedregel lånes for én uke av gangen, men hvis du skal reise bort og har behov for å låne utstyret litt lenger, kan du spørre i den lokale BUA-avdelingen om det er greit.

BUA Kristiansand finner du på Sør Arena på Lund. 

Publisert: 25. juni 2024 13:05
Oppdatert: 25. juni 2024 13:26